1. Är måltiden bra och allsidigt
sammansatt med tanke på smak, näringsinnehåll och individuella behov?
2. Om inte, vad kan du komplettera med
för att få en godare, nyttigare och bättre anpassad måltider?
3. Var er/din måltid miljöanpassad
utifrån val av råvaror (livsmedel) och tillagningssätt?
4. Hur kunde ni ha miljöanpassa er
måltid ännu bättre?
5. Vad tyckte du om matens konsistens,
utseende och måltidens sammansättning?
6. Det finns alltid något man kan göra
annorlunda eller ändra på om man skulle tillaga måltiden igen, vad skulle du
vilja ändra? Varför?
7. Hur gick samarbetet i gruppen, hur
lade ni upp arbetet? Kunde ni gjort något annorlunda? Nämn något din/dina
kamrater gjorde bra resp. dåligt.
8. Har du något övrigt du vill ta upp
eller berätta om?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar