fredag 27 november 2015

01:or.. Frågorna i utvärderingen till det praktiska provet kommer här!


Utvärdering praktisk prov år 8

1.     Är måltiden bra och allsidigt sammansatt med tanke på smak, näringsinnehåll och individuella behov?
2.     Om inte, vad kan du komplettera med för att få en godare, nyttigare och bättre anpassad måltider?
3.     Var er/din måltid miljöanpassad utifrån val av råvaror (livsmedel) och tillagningssätt?
4.     Hur kunde ni ha miljöanpassa er måltid ännu bättre?
5.     Vad tyckte du om matens konsistens, utseende och måltidens sammansättning?
6.     Det finns alltid något man kan göra annorlunda eller ändra på om man skulle tillaga måltiden igen, vad skulle du vilja ändra? Varför?
7.  Hur gick samarbetet i gruppen, hur lade ni upp arbetet? Kunde ni gjort något annorlunda? Nämn något din/dina kamrater gjorde bra resp. dåligt.
8.     Har du något övrigt du vill ta upp eller berätta om?  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar